top of page
IMG_8239.JPG

Desertai su prasme

skoniu

Istorijos su

Tikiu, kad valgyti desertus GALIMA

be sąžinės graužaties ir neigiamos įtakos sveikatai,

su malonumu ir pasimėgavimu,

patiriant naudas, kurias atneša desertas, kaip socialinis reiškinys.

IMG_6636_edited_edited.jpg
lasas_3 copy.png

esu?

KAS AŠ

Mano vardas Liucina Rimgailė. Esu verslininkė, komunikacijos specialistė, knygų autorė, konditerė ir blogerė.

Didžiąją gyvenimo dalį dirbu su maistu ir išskirtinai daug su desertais. Beveik 20 metų laikotarpis apima labai skirtingas patirtis:

  • maždaug 19-os turėjau valgymo sutrikimą, todėl žinau, jog tinkamas santykis su maistu formuojasi labai anksti ir prasideda nuo psichologijos;

  • įkūriau desertų verslą ir virš 8 metų pati jam vadovavau;

  • parašiau kelias desertų receptų knygas;

  • sukūriau virš 400 įviairų receptų, kurie buvo naudojami desertinės asortimente, mano soc. tinluose ir knygose;

  • mano receptai, per 10 metų aktyvios veiklos, verslui sugeneravo ne vieną milijoną pajamų;

  • žinau, kad receptais iš mano knygų naudojasi eilė Lietuvos bei užsienio verslų ir taip generuoja savo pajamas;

  • dirbu su lietuviškais bei tarptautiniais verslais kurdama jiems reklaminį turinį socialiniuose tinkluose. Reprezentuoju juos, perteikiu vertybes ir labai dažnai tai būna susiję su gyvenimo būdu, savijauta, moteriškumu bei maistu;

  • myliu desertus - tai neatsiejama mano gyvenimo dalis, todėl siekiu, kad Lietuvoje atsirastų desertų vartojimo kultūra. Kad žmonės jų nedemonizuotų ir be neigiamos įtakos sveikatai galėtų mėgautis.

vizija

mano

Formuoti desertų vartojimo kultūrą ​Lietuvoje ir padėti kurti sveiką santykį su desertais.

Taip pat sukurti tarptautinę terpę skoniams, tradicijoms ir bendrumui.

tikslai

mano

Šviesti Lietuvos gyventojus ir lietuvių bendruomenių užsienyje narius apie desertus, jų istoriją, kultūrą bei įtaką mūsų kasdieniam gyvenimui.

Daryti pramogines edukacijas (su/be degustacijų), kurios įdomia, lengva forma leistų išmokti kitaip žiūrėti į maistą, formuoti sveiką santykį su juo - skatintų sąmoningą vartojimą ir pasitenkinimą savimi bei savo gyvenimu.

Perteikti žinias apie desertų gamybą, jų sudėtį, komponentus. Tokiu būdu paskatinti į juos žiūrėti ne tik kaip į cukrų ir miltus, bet ir galimybę suprasti, sužinoti, ilgiau mėgautis ir tapti įdomiais pašnekovais.

Dalintis desertų valgymo taisyklėmis, kurios padeda tai daryti be sąžinės graužaties ir neigiamos įtakos figūrai bei sveikatai. Burti savo sričių specialistus, kurių dėka tai būtų įmanoma.

Atskleisti ir supažindinti kokią socialinę, kultūrinę, religinę ir netgi politinę įtaką mums turi desertai.

Padėti prekių ženklams kurti gilesnę, istorija ir vertybėmis grįstą komunikaciją, kuri palies galutinius vartotojus.

Supažindinti su nuostabia alternatyvių, sveikatai palankesnių desertų palete.

IMG_8232.JPG
lasas_3 copy.png
bottom of page