top of page
download_edited.jpg

Pavykę desertai namuose

Online konditerijos mokymai

Nuo bijančios suklysti šeimininkės iki savimi pasitikinčios namų kepėjos!

Subliūkštantis biskvitas, kuris sugadina nuotaiką. Kremai, kurie ištirpsta vos į juos pažiūrėjus. Tortų dekoravimas tampa košmaru, rodos net gėda juos rodyti svečiams. Želatina, kuri arba nesustingsta, arba pavirsta į kietą guminį sluoksnį... Pažįstama?


Žinau, kad moterys dažnai save nuvertina, jeigu kažkas nepavyksta. O su desertais tikrai taip kartais nutinka… Juk konditerijoje reikia tikslumo, tam tikrų niuansų išmanymo, bet kai juos žinai, viskas tampa išties paprasta.
 

Taigi, desertus tikrai įmanoma prisijaukinti, suprasti ir gaminant mėgautis! Džiaugtis kiekvienu pavykusiu bandymu, suprasti rastus receptus, negadinti produktų, didžiuotis savimi bei savo rezultatais!
 

Kviečiu prisijungti prie online konditerijos mokymų ir įminti visas mįsles, kurios ne vienerius metus gaubia Tavo baimę gaminti desertus!

Kam skirti šie mokymai?

Dutch process cocoa powder vs_ natural cocoa powder_edited.jpg

Šie mokymai skirti:

  • Namų šeimininkėms, kepančioms sau, šeimai, draugams;

  • Visoms, kas bijo net pradėti gaminti desertus;

  • Toms, kurios nori suprasti, kodėl kartais nepavyksta pagaminti pagal internete randamus receptus;

  • Toms, kurios nori sužinoti mini niuansus ir triukus, kurių dėka pavyksta išvengti klaidų;

  • Norinčioms sutaupyti, nes žinos kokių daiktų neprisipirkti ir kaip negadinti produktų;

  • Iš bijančios suklysti šeimininkės norinčioms tapti pasitikinčiomis savimi namų kepėjomis;

  • Visoms, kurios nori patirti malonumą, atsipalaidavimą ir net meditacinę būseną.

X

Šie mokymai NĖRA skirti:

  • Profesionalioms kepėjoms/konditerėms;

  • Toms, kas nori improvizuoti virtuvėje ir kurti savo receptūras nuo nulio (čia išmoksite kurti gautos informacijos pagrindu, bet ne sudarinėti technologines kortas ir kt.).

Kas numatyta programoje?

I MODULIS - Įrankiai, reikalingi gaminant desertus:

II MODULIS - tobuli biskvitai ir jų paruošimo paslaptys:

III MODULIS - tobuli kremai ir jų paruošimo, panaudojimo ir laikymo paslaptys:

IV MODULIS - želatinos paruošimas ir panaudojimas:

V MODULIS - tortų surinkimo ir puošybos meistrystė:

  • Kokie įrankiai yra privalomi, gaminant desertus namuose, o kurie nebūtini?

  • Kur geriausia juos pirkti ir į ką atkreipti dėmesį?

  • Kaip ir kam naudoti konditerinius maišelius bei kitus įrankius?

 

Pridedama PDF medžiaga su įrankių sąrašu ir konkrečiomis nuorodomis arba

parduotuvių pavadinimais, kur galima būtų juos įsigyti.

  • Kaip tinkamai paruošti produktus?

  • Kokios galimos klaidos tešlos paruošimo procese?

  • Orkaitės funkcijos ir pozicijos. Kepimas.

  • Tinkamas biskvitų vėsinimas ir pjovimas.
     

Pridedama PDF medžiaga su svarbiausia informacija ir patarimais.

  • Kaip tinkamai pasirinkti produktus tobulam kremui?

  • Kaip tinkamai paruošti ir išplakti kremą?

  • Kaip kremą panaudoti pertepimui ir puošybai?

  • Kaip laikyti jau paruoštus ir išspaustus kremus, kad jie išlaikytų savo
    formą, neištyžtų, nepakeistų spalvos ir kt.?

 

Pridedama PDF medžiaga su svarbiausia informacija ir patarimais.

  • Į ką atkreipti dėmesį, renkantis želatiną? Kokią naudoti?

  • Kaip paruošti želatiną įdaro arba kremo stingdymui?

  • Smulkūs niuansai, padedantys “susidraugauti” su želatina.

 

Pridedama PDF medžiaga su svarbiausia informacija ir patarimais.

  • Kaip surinkti tortą, kad jis būtų tiesus, gražios formos ir jos neprarastų?

  • Kaip užtepti kremą, kad sluoksniai atrodytų gražiai, tolygiai ir pavyktų gražus pjūvis?

  • Kaip papuošti tortą? 7 itin paprasti, bet nuostabiai atrodantys būdai!

Dutch process cocoa powder vs_ natural cocoa powder_edited.jpg
„Pavykę desertai namuose“ – tai mokymai, kurie per 5 savaites padės jums tapti užtikrinta ir kūrybiška namų kepėja ar net desertų kūrėja!

Kaip vyks mokymai ir ką gausite?

Flour

1

Savarankiškas mokymasis:
 

Visa medžiaga sukeliama į Telegram kanalą, prie kurio būsi prijungta po apmokėjimo.

Mokymasis vyks pasirinktu greičiu, be grupės, pasirinktinai atliekant namų darbus.

Investicija į save: 79 eur 

2

Mokymasis su grupe ir palaikymu:

✨5 savaičių mokymai: kiekvieną savaitę gausi naują modulį su išsamiais vaizdo įrašais. Jie bus pasiekiami Facebook grupėje, prie kurios būsi prijungta nuo vasario 10 d.
✨Palaikymas – šioje grupėje galėsi užduoti kylančius klausimus, dalintis rezultatais ir tt. Aš asmeniškai padėsiu išspręsti kylančias problemas ir išsiaiškinti klaidas.
✨LIVE sesijos grupės narėms – per 5 savaites numatytos 2 LIVE sesijos, į kurias kviesiu prisijungti visas nares, bendrauti, klausti ir sužinoti dar daugiau!

Investicija į save: 129 eur

3

Mokymasis su individualiomis konsultacijomis:

✨5 savaičių mokymai: kiekvieną savaitę gausi naują modulį su išsamiais vaizdo įrašais į atskirą Telegram kanalą arba Messanger.
✨Palaikymas – čia galėsi bet kuriuo metu su manimi pasitarti, užduoti klausimus, dalintis rezultatais ir tt. Aš asmeniškai padėsiu išspręsti kylančias problemas ir išsiaiškinti klaidas.
✨Asmeninis Zoom skambutis, kurio metu galėsime pabendrauti, galėsiu patarti ir kt.

Investicija į save: 249 eur 

Easy Whipped White Chocolate Ganache.jpg
Ruth Sneesby.jpg

Apie mane

Mano vardas Liucina Rimgailė. Desertus gaminu nuo paauglystės, o 2012 metais sugrįžau prie jų, kai norėjau atsipalaiduoti, nuvyti darbines mintis, panirti į kūrybą ir netgi pamedituoti. Nuo tada prasidėjo kelionė, kurioje gimė “Liu Patty desertinė” su visa ilga jos istorija. Kelionė, kurioje mokiausi savarankiškai, iš profesionalų tiesiogiai ir nuotoliu.

 

Šiandien turiu tikslą parodyti deserto įvairialypiškumą bei padėti formuoti SVEIKĄ SANTYKĮ SU DESERTAIS. Juk jie yra gryniausias socialinis reiškinys, apimantis mūsų socialinę, ekonominę, politinę ir netgi reiliginę istoriją. Reiškinys, apjungiantis žmones ir skatinantis bendrauti, susėsti prie bendro stalo, dalintis net slapčiausiomis mintimis – ar tik aš pastebėjau, jog giliausi pokalbiai vyksta ne prie dubens sriubos?

 

Desertas – tai ne tik miltai ir cukrus. Kai išmoksti juos gaminti, supranti, kaip daug meilės reikia įdėti, kad jie pavyktų. Kai matai ne tik visumą, bet ir kiekvieną atskirą sluoksnį, santykis su desertu pasikeičia. Kai išmoksti juos gaminti su pasimėgavimu, supranti, kaip jų dėka tampi moteriška, pasitikinčia savimi ir kūrybiška. Su kiekvienu sėkmingu bandymu suvoki ”Geras! Aš irgi taip galiu!”. Tai augina tikėjimą ir pasitikėjimą savimi.

 

Taip suvokiu save ir savo gyvenimo tikslą. Dėl to ir sukūriau šiuo mokymus Tau bei kviečiu tobulėti kartu!

Turi klausimų?
Susisiekime!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page