top of page
_DSC9566 copy.jpg
lasas_3 copy 2.png

konditerijos

BAZINIAI
mokymai

Ar žinote, tą jausmą, kai pamatai Instagrame tobulai atrodančio deserto receptą, nusprendi, kad nepaisant prieš tai turėtų gausybės nesėkmių, iškepsi tokį patį! Ir... biskvitas subliūkšta, neiškyla, o kremas ištyžta?..

 

Kad taip daugiau niekada neatsitiktų, įrašiau šiuos bazinių konditerijos žinių mokymus, kuriuose labai išsamiai papasakojau kodėl taip nutinka ir ką daryti, kad daugiau nenutiktų!

liu_01.png

skirta

KAM

Šie mokymai skirti ne profesionalams - mamos ir tėčiams, namų kepėjoms, norinčioms išmokti namų sąlygomis tinkamai kepti keksiukus, pyragus, biskvitus bei džiuginti jais savo ir savo šeimos narių gomūrius.

_DSC0679redaguotas.jpg
lasas_3 copy.png
4_01.png
_DSC0698 copy.png
lasas_3 copy.png

4 dalys

SUDARO
  1. Apie konditerijos įrankius ir priemones (45min);

  2. Apie klasikinių ir riebiųjų biskvitų kepimo taisykles ir didžiausias daromas klaidas (47min);

  3. Apie kremus – plikytą ir mascarpone pagrindu (25min);

  4. Apie keksiukų ir biskvitų puošybos technikas (17min).

1.png

sužinosite

1 DALYJE

Be kokių konditerijos įrankių sunkiai išsiversite norėdami pasiekti geriausio rezultato;

Kurių tikrai nebūtina pirkti ir kuo galima juos lengvai pakeisti;

Kaip išsirinkti tinkamas kepimo formas, kuo jos skiriasi ir kurių reikia būtent Jums;

Kaip naudoti tam tikrus konditerijos įrankius ir priemones;

Kur įsigyti kokybiškas konditerijai skirtas prekes;

Kokias savybes turi išties kokybiški keksiukų popieriniai krepšeliai;

Kokius antgalius puošybai rinktis ir kokių geriau vengti.

Graikinių riešutų III.jpg
lasas_3 copy.png
2.png
SK6_0558.jpg
lasas_3 copy.png

gausite

2 DALYJE
atsakymus

Kokias savybes turi geras plaktuvas, su kuriuo biskvitai pavyksta?

Nuo kokių produktų priklauso klasikinių ir riebiųjų biskvitų sėkmė?

Ką kepiniuose keičia pasirinkti riebalai, saldikliai ir miltai?

Kokios didžiausios klaidos daromos, kepant biskvitus?

Kodėl biskvitas neiškyla?

Kodėl biskvitas susmenga?

Kodėl orkaitėje gražiai iškilęs, išimtas biskvitas subliūkšta?

Kodėl iš išorės biskvitas atrodo iškepęs, o viduje jis „žalias“?

Kodėl biskvitas iškepa netolygiai?

Kodėl suskyla biskvito viršus?

Kaip tinkamai paruošti riebųjį biskvitą? Receptas.

Kaip tinkamai paruošti klasikinį biskvitą? Receptas.

3ghfh.png

išmoksite

3 DALYJE

Kaip pagaminti bazinį plikytą kremą. Receptas;

Kaip galima suteikti jam dešimtis papildomų skonių ir kur, kaip jį panaudoti;

Kaip pagaminti bene universaliausią mascarpone kremą. Receptas;

Kaip jį gelbėti, jei netyčia perplakėte arba jis nelaiko formos;

Kokius dažiklius geriau rinktis.

_DSC9566.jpg
lasas_3 copy.png
4_01.png
Varskes pyragaiciai_liucina rimgaile 2.jpg
lasas_3 copy.png

išmoksite

    DALYJE
4

Kaip tinkamai naudotis konditeriniu maišeliu ir antgaliais;

Kaip galima papuošti keksiukus arba tortą net kelių skirtingų antgalių pagalba;

Kaip padaryti dviejų spalvų kremą ant keksiuko;

Kaip įdėti įdarą ir kur panaudoti keksiukų viduriukus;

Serpantinai, žvaigždutės, gėlytės, debesėliai ir tt. – viskas taps Jums pavaldu!

bottom of page